Професионални инструменти

Сервиз на гаранционни и след гаранционни инструменти от DEWALT , BLACK & DECKER.

Фирма "Професионални инструменти - Г.Димитров" ООД предлага в магазин само качествени професионални инструменти, машини и консумативи за тях от водещи на пазара фирми.

Включва широка гама продукти от следните фирми Hitachi, Makita, Bosch, Sparky, Fini, STIHL, Karcher, PROXXON, Honda, Husqvarna, Shindaiwa, McCulloch, VIKING, ДРУГИ ФИРМИ, Gardena, Stanley, PRAMAC, Metabo, Festool, Esab, DeWALT, GYS, Grundfos, Speroni, Wilo, Unior, Saer, Grindex, Abac, BCS, Skil, Oleo-Mac, Balma ,както и поръчка по каталог,гаранционен и извънгаранционен сервиз.

За удобство на на нашите клиенти се извършва доставка чрез куриер.При поръчка на продукт по каталог наличен в склада на избраната фирма в БГ се доставя в срок от 2 работни дни в магазина.При доставка от чужбина сроковете се определят от избраната фирма.

В магазина се предоставя изчерпателна информация за търсения продукт от каталога на фирмата както и демонстрация на продукта.

Магазина предлага заточване на вериги за моторни и електрически верижни триони.Заточване на ножове за електрически, моторни косачки и храсторези.Заточването се извършва на професионална машина, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата или ножа увеличава износоустойчивостта си.


"Професионални инструменти - Г.Димитров" ООД
гр.София ж.к.Слатина бл.14 ет.5
МОЛ Георги Димитров

UniCredit

Тук можете да платите с карти Maestro, MasterCard, Visa, VisaElectron и VPay